Finalisterna klara till Årets Affärssystemsprojekt 2019

Efter gallring av inlämnade nomineringar har finalisterna till Årets Affärssystemsprojekt 2019 fastställts. Saba Fruit, Karlshamns Energi samt Svenska Köttföretagen går till final och kommer inom kort presentera sina projekt för juryn som består av personer från såväl akademi som näringslivet.

 

Gemensam nämnare för samtliga finalister är att kunden varit proaktiv deltagare i projekten samt att projekten (med driftsättning under 2018) bygger på en i förväg utarbetad nyttoanalys med tydliga mål. Detta stämmer också väl med tidigare års finalister. Och att samtliga projekt resulterat i ett positivt resultat med en nöjd kund.

 

Givetvis har även leverantören en väsentlig del i framgången och till årets finalister är det leverantörerna Orango, Jeeves och ExSitec som medverkat i de genomförda projekten. Samspelet och lyhördheten mellan parterna är helt avgörande under ett systeminförande, samt insikten om att båda parter bär ett stort ansvar för sina respektive åtaganden. Projekt med obalans i ansvar och otydlighet i roller är en garanti för ett misslyckande.

 

Utan att hänga ut någon enskild leverantör eller affärssystem kan vi konstatera att under de år som priset har delats ut är det några leverantörer och affärssystem som fått fler nomineringar och några leverantörer och affärssystem som aldrig blivit nominerade. Varför vissa leverantörer och system har fler framgångsrika projekt att visa upp, jämfört med andra leverantörer, kan man bara spekulera i. Det är trots allt fritt fram att nominera vilket företag som helst, där det skett en driftsättning året före prisutdelningen.

 

Budskapet till de kunder som planerar att upphandla och byta system är att snegla lite extra på de leverantörer och system som blivit nominerade. Bevisligen har de gjort något bra då de klarat kraven för kvalificering.

 

Nu ser vi fram emot finalen och prisutdelningen som sker under konferensen Forum Affärssystem & HR som genomförs på Sheraton Hotell i Stockholm den 21 maj.

Kontakt

  • Genom att anmäla dig lämnar du ditt samtycke till att HerbertNathan & Co får spara och använda dina personuppgifter in enlighet med vår integritetspolicy.
  • Prenumerera även på vårt nyhetsbrevet som bl.a. innehåller information om aktuella frukostseminarier, rapporter och bloggar.

Kontakt

  • Genom att anmäla dig lämnar du ditt samtycke till att HerbertNathan & Co får spara och använda dina personuppgifter in enlighet med vår integritetspolicy.
  • Prenumerera även på vårt nyhetsbrevet som bl.a. innehåller information om aktuella frukostseminarier, rapporter och bloggar.

Kontakt

  • Genom att anmäla dig lämnar du ditt samtycke till att HerbertNathan & Co får spara och använda dina personuppgifter in enlighet med vår integritetspolicy.
  • Prenumerera även på vårt nyhetsbrevet som bl.a. innehåller information om aktuella frukostseminarier, rapporter och bloggar.

Kontakt

  • Genom att anmäla dig lämnar du ditt samtycke till att HerbertNathan & Co får spara och använda dina personuppgifter in enlighet med vår integritetspolicy.
  • Prenumerera även på vårt nyhetsbrevet som bl.a. innehåller information om aktuella frukostseminarier, rapporter och bloggar.

Kontakt

  • Genom att anmäla dig lämnar du ditt samtycke till att HerbertNathan & Co får spara och använda dina personuppgifter in enlighet med vår integritetspolicy.
  • Prenumerera även på vårt nyhetsbrevet som bl.a. innehåller information om aktuella frukostseminarier, rapporter och bloggar.